Tervetuloa Hurman uusille sivuille!

Hei, ja lämmin tervetulotoivotus meidän upouusille nettivisuille. Hurmassa on tänä keväänä puhaltaneet muutoksen tuulet, kun päätoimittaja vaihtui ja myöskin nettisivut uudistuivat!

Hurman uusien nettisivujen alustana toimii nykyään wordpress ja tutun osoitteen hurmalehti perästä löytyy nyt com, vanhan fi osoitteen sijasta. Muutoin olemme ennallamme, olemme täälä puhumassa seksuaalioikeuksista ja tuomassa nuorten ääntä kuuluviin!

Uuden sivun etusivulta löytyy Hurmalle tuttua kuvastoa seksuaalioikeuksien muodossa. Etusivulta pääsee myös näkemään viimeisimpiä kirjoituksia, sekä kurkkaamaan instagramin viimeisimpiä postauksia.

Kirjoitukset välilehdeltä löytyy sitten meidän tuottama sisältö. Olemme tuoneet vanhalta alustalta tänne myös vanhempia julkaisuja, sen jälkeen kun Hurma vappuna teki paluun ja nuorisotyöryhmä otti toimituksen vastuulleen. Uutena asiana meiltä löytyy nyt myös postausten kommentointimahdollisuus, joten päästään vieläkin enemmän vuorovaikutuksiin teidän ihanien lukijoiden kanssa.

Hurman Helmet välilehden takaa löytyy vielä vanhempia kirjoituksia ajalta, kun nuorisotyöryhmä ei vielä toimittanut Hurmaa. Sieltä voi käydä lukemassa siis vanhan Hurman parhaimpia postauksia!

Seksuaalioikeudet välilehden takaa löytyy seksuaalioikeudet englanniksi, pohjoissaameksi ja ruotsiksi ne ovat vielä tulossa.

Kirjoittajat välilehdeltä pääset lukemaan, ketkä Hurmaa oikein kirjoittavat ja miten voisi itse päästä mukaan. Esittelyt ovat vielä vähän työn alla, mutta niitä päivittyy sinne lisää koko ajan.

Lopuksi vielä infon takaa löytyy Hurman tarina, yhteystiedot ja kauniita kuvituksia seksuaalioikeuksiin liittyen.

Älä unohda seurata meitä instagramissa ja twitterissä! Tänä vuonna Hurmassa kuullaan ainakin vielä nettikiusaamisesta, instan uusista säännöistä ja seksuaalioikeuksien toteutumisesta, eri suhdemuodoista ja veckan sextonista.

Vielä kerran tervetuloa!

Teksti: Ida Vainionpää, Hurman pt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s